Podcast: Welke kabels zijn er en welke kabels moet ik meenemen?

#Podcast #Kabels #Voorzieningen

Written By Audrey (Super Administrator)

Updated at July 27th, 2024

Er zijn alle kabels aanwezig die nodig zijn om de machines met elkaar te verbinden, plus een usb A om je pc op de geluidsinterface aan te sluiten. Als jouw computer een usb C nodig heeft, vergeet dan niet om deze mee te nemen, of neem een adapter mee.
Indien nodig verkopen wij adapters in de automaat.

Als u extra apparatuur meeneemt, is het uw eigen verantwoordelijkheid om de bijbehorende bekabeling mee te nemen.