Podcast: Hoe sluit ik de Rodecaster Pro interface aan op mijn SD-kaart?

#Podcast #RodecasterPro #Interface #SDcard #Aansluiten

Written By Audrey (Super Administrator)

Updated at July 27th, 2024

Plaats een micro SD-kaart in de achterkant van de Rodecaster Pro.
In de rechterbovenhoek van het Rodecaster Pro-display zou een micro-sd-LED moeten oplichten. De opnameknop moet groen zijn, wat betekent dat je klaar bent om op te nemen.
Als dit de eerste keer is dat je deze sd-kaart op de rodecaster pro aansluit, wordt je gevraagd of je de sd-kaart wilt formatteren. Je moet ja antwoorden om het te gebruiken, maar pas op: hierdoor worden alle gegevens op de SD-kaart verwijderd.
Om de multitrack-modus te activeren, ga naar 'Instellingen', 'Geavanceerd', 'Audio', 'Multitrack' en controleer of voor de micro sd-kaart de multitrack-optie is ingeschakeld.
Om de opname te starten, drukt u op Rec, de knop wordt rood. Als u klaar bent, drukt u nogmaals op Rec, de knop wordt groen.