Podcast: Hoe sluit ik de Rodecaster Pro-interface aan op mijn laptop?

#Podcast #RodecasterPro #Interface #Laptop #Aansluiten

Written By Audrey (Super Administrator)

Updated at July 27th, 2024

Sluit de USB C kabel aan de achterkant van de Rodecaster aan op je laptop.
Stel het invoer-/uitvoerapparaat van uw laptop in op "Rodecaster Multichannel" om de 4 microfoontracks afzonderlijk op te nemen, of op "Rodecaster Stereo" om één stereotrack op te nemen.
Open uw opnamesoftware en kies dezelfde audio-invoer/uitvoerinstellingen in de voorkeuren.
Configureer zoveel tracks als je nodig hebt [tot 4 monotracks voor de "Multichannel"-modus of 1 stereotrack voor de "Stereo"-modus] en schakel ze vervolgens in voor opname.
Druk op opnemen en spreek in elke microfoon om te testen of de audio doorkomt.