Opname: Ik krijg de foutmelding 'geen hardware aangesloten' wanneer ik de Focusrite Control App start

#Opname&Productie #GeenHardwareAangesloten #Foutmelding #FocusriteControlApp

Written By Audrey (Super Administrator)

Updated at July 27th, 2024

Als na installatie van de Focusrite Control App blijkt dat er geen hardware is aangesloten, is de kans groot dat er een probleem is met de USB-verbinding. De 3 groene LED's aan de voorkant van de Focusrite moeten branden. Als dit niet het geval is, is er een probleem met de USB-verbinding.

Probeer de geluidsinterface altijd rechtstreeks op uw pc aan te sluiten, zonder gebruik te maken van een adapter of hub.