Opname: Ik krijg geen geluid uit de speakers

#OpnameEnProductie #GeenGeluid #Speakers

Updated at July 27th, 2024

Als er geen geluid uit uw luidsprekers komt, controleer dan het volgende:
Controleer aan de achterkant van de speakers of de speakers aan staan. Er zou een groen licht op hun voorkant moeten zijn.
Controleer of de volumeniveaus van het mengpaneel correct zijn ingesteld en of de versterking voldoende is.
Controleer of de twee Jack-kabels goed zijn aangesloten op LINE OUTPUTS 1-2 aan de achterkant van de interface.
Zorg ervoor dat de audio-uitvoer voor de laptop is geconfigureerd op het 'Focusrite USB Audio'-apparaat, waarbij u de instellingen zowel in de geluidsvoorkeuren van uw Mac/PC als in de audio-instellingen van uw DAW aanpast.