Opname : Quick Setup ~ Focusrite & Driver

Written By Audrey (Super Administrator)

Updated at July 27th, 2024

In deze video wordt uitgelegd hoe u de Focusrite Clarett + 4Pre correct instelt.

Download vervolgens het stuurprogramma: https://downloads.focusrite.com/focusrite/clarett/clarett-4pre

Voordat u uw muzieksoftware opent, opent u de map Driver File en klikt u op 'reset factory defaults'.

Vervolgens hoeft u alleen maar uw software te openen en de geluidskaart als invoer- en uitvoerapparaat te selecteren.

Goede sessie 😄