Opname: Verbinding met de Focusrite audio-interface

#Opname&Productie #Verbinding #Focusrite #Audio #Interface

Updated at July 27th, 2024

Begin met het inschakelen van de audio-interface aan de achterkant.
Controleer aan de achterkant van de audio-interface of de jackkabels alleen in LINE OUTPUTS 1 en 2 zitten.
Gebruik de meegeleverde USB-kabel om uw laptop met de interface te verbinden. Sluit de audio-interface altijd rechtstreeks op uw computer aan, zonder gebruik te maken van een hub.
Bevestig de USB-verbinding door het voorpaneel te controleren. Als alle drie de groene lampjes boven de monitorbediening branden, zouden uw laptop en opnamesoftware het apparaat moeten herkennen als zowel een audio-invoer- als uitvoerbron.
Ga nu naar de audio-instellingen van uw Mac/Windows en selecteer de Focusrite USB Audio als zowel uw invoer- als uitvoerapparaat. Voer dezelfde procedure uit in uw opnamesoftware.