DJ: Wat moet ik meenemen voor een sessie?

#DJ #Sessie #WatNeemIkMee #Materiaal #Hoofdtelefoon #USB #Laptop #Tutorial

Written By Audrey (Super Administrator)

Updated at July 27th, 2024

Neem uw hoofdtelefoon mee (bedraad met een 3,5 mm- of kwart-inch-aansluiting). Je USB-stick of laptop (met kabels) en zorg ervoor dat nummers via Rekordbox worden verwerkt als je USB gebruikt. Neem voor laptop-dj's minimaal 2 USB AB-kabels, een USB-hub en je DJ-software mee. Wij beschikken niet over computers, dus neem uw eigen apparaat mee.

Voor laptop-dj's:
Als u een Mac gebruikt, moet u Aggregator downloaden
Als u Windows gebruikt, moet u de nieuwste Pioneer-stuurprogramma's downloaden

Hier vindt u een tutorial over hoe u dit kunt doen gebruik Pioneer DJ CDJ-3000 's met HID-modus in Serato DJ Pro: