DJ: DJM probleem - Kan een nummer niet op cue- of hot-cue zetten; het vorig nummer laadt in de plaats daarvan

#DJ #DJM #Probleem #CUE #HotCue

Written By Audrey (Super Administrator)

Updated at July 27th, 2024

Schakel "A CUE" uit door de Auto Cue-knop ingedrukt te houden totdat "A CUE" van het scherm verdwijnt.
Navigeer vervolgens naar de menuknop en selecteer "Auto Load Hot Cue: OFF". Dit voorkomt dat de CDJ oudere nummers laadt en kan het laden van normale cues hervatten.
Om Auto Cue opnieuw in te schakelen, houdt u de Auto Cue-knop ingedrukt totdat "A CUE" in rood op het scherm verschijnt.