Mijn pc crasht wanneer ik Focusrite Control probeer te downloaden

Written By Audrey (Super Administrator)

Updated at July 27th, 2024

Het kan gebeuren dat uw pc crasht wanneer u Focusrite Control probeert te downloaden.

Meestal komt dit doordat firewalls/antivirus/anti-cheatsoftware de installatie blokkeren.

Controleer tijdens de installatie of geen van deze programma's is geactiveerd (we raden u aan een kijkje te nemen in Taakbeheer om te zien welke software op de achtergrond draait en mogelijk de download blokkeert)

Ten slotte is het ook raadzaam om met de rechtermuisknop op het .exe-installatiebestand te klikken en “Als administrator uitvoeren” te selecteren.

Voor meer informatie: https://support.focusrite.com/hc/en-gb/articles/17054095202066-Troubleshooting-Focusrite-Installation-Issues-Windows