DJ: Problemen met geluid uit de speakers

#DJ #Geluidsproblemen #Speakers

Updated at July 27th, 2024

Zorg ervoor dat de nummers vooraf op beide CDJ's worden afgespeeld. Als er geen geluid blijft, volgt u deze stappen:
Controleer de voedingsstatus van de luidsprekers door de LED-indicatoren op de voorkant te inspecteren. Zorg ervoor dat ze zowel aan de achterkant van elke luidspreker als aan het stopcontact zijn ingeschakeld.
Controleer of de volumeknoppen aan de achterkant van de luidsprekers beide op 1/4 staan
Controleer de DJM-kanalen. Zet de moduskeuzeknop op 'LINE' voor gebruik van een USB-stick en op 'A' of 'B' voor laptops, afhankelijk van de poort (A of B) waarop je USB-kabel op de DJM is aangesloten.
Bevestig de aansluiting van CDJ's op de Line In-poorten op de DJM. Gebruik de rode en witte RCA-kabels van de Audio Out-poorten van de CDJ's om verbinding te maken met de Line In-poorten aan de achterkant van de DJM.
Als er slechts één luidspreker operationeel is, zorg er dan voor dat de BALANCE-knop in het midden staat.