Repetitie: Hoe sluit ik mijn telefoon/laptop aan op de mixer

#Repetitie #Telefoon #Laptop #Mixer #Koppelen

Written By Audrey (Super Administrator)

Updated at July 27th, 2024

Om uw telefoon of laptop aan de mixer te koppelen, sluit u eenvoudigweg de meegeleverde AUX-kabel aan. Als je een iPhone gebruikt, heb je een Lightning-naar-3,5 mm-adapter nodig om de AUX-kabel aan te sluiten. (Bluetooth-verbinding met de mixer of luidsprekers is niet mogelijk, de enige methode is via de AUX-kabel.)
Zorg ervoor dat u het juiste uitvoerapparaat selecteert in uw laptopinstellingen