Repetitie: Welke kabels liggen er en welke kabels moet ik meenemen?

#Repetitie #Kabels #Mixer #Jack #Materiaal

Written By Audrey (Super Administrator)

Updated at July 27th, 2024

Er zijn alle kabels die nodig zijn om de machines met elkaar te verbinden, plus een mini-jackkabel om uw telefoon/tablet/computer op de mixer aan te sluiten.

We leveren geen jackkabels om je gitaar/bas op de versterkers aan te sluiten, dus neem deze zelf mee.

Als u extra apparatuur meeneemt, is het uw eigen verantwoordelijkheid om de bijbehorende bekabeling mee te nemen.