Hoe maak ik een account aan?

#Boekingen #Account #Aanmaken

Updated at July 27th, 2024

Op de homepagina klikt u op inloggen. Vervolgens klikt u op account aanmaken. Voer uw e-mailadres en een wachtwoord in.
Er wordt een e-mail verzonden naar het door u opgegeven e-mailadres. Klik op de link om uw e-mailadres te bevestigen.
Wij vragen je om je via itsme of handmatig te registreren. Bij itsme duurt dit 30 seconden. Handmatig moet je een selfie en een foto van je identiteitsbewijs uploaden.
Mocht u tijdens het proces problemen ondervinden, neem dan contact met ons op via 080034034.