Podcast: Kan ik mijn telefoon verbinden met de Rodecaster Pro om muziek af te spelen of te bellen?

#Podcast #Rodecaster #Verbinden #Telefoon #Bellen #Spelen #Bluetooth

Written By Audrey (Super Administrator)

Updated at July 27th, 2024

Ja, het is mogelijk om via bluetooth een telefoon (of ander apparaat) aan de Rodecaster pro te koppelen.
Om dit te doen:
Druk op de Bluetooth-knop en vervolgens op 'Ja'. De Bluetooth-knop moet knipperen, wat betekent dat de Rodecaster klaar is om te worden verbonden.