DJ: Opstartconfiguratie MAC + Rekordbox

#DJstudio #MAC #Rekordbox #Opstarten

Written By Staff Antwerpen (Collaborator)

Updated at August 6th, 2024

Wat is PERFORMANCE MODUS?

Volledige DJ-prestaties en controle vanaf de laptop met uitgebreide realtime functionaliteiten.

Geen mogelijkheid om het beatmatch-raster op CDJ te zien, alleen golven

STAP 1:

• Sluit de 2 kabels van de CDJ's aan op je MAC (gebruik een hub)

STAP 2:

• Download de app 'CDJ Aggregator' van de Pioneer website.
  • Open de app en klik op OK

STAP 3:

• Open Rekordbox
  • Kies linksboven de Performance mode

STAP 4:

• Ga naar voorkeuren
  • Selecteer in de audio-instellingen Pioneer CDJ/XDJ

STAP 5:

• Ga naar Input/Output
  • Controleer de Output channels
  • Output Deck 2
    • L = Output 1
    • R = Output 2
  • Output Deck 3
    • L = Output 3
    • R = Output 4

STAP 6:

Zodra u de decks met uw laptop verbindt

• Kies Deck 2 op de linker CDJ
  • Kies Deck 3 op de rechter CDJ

• Zet de 'Balance'-knop in de middenpositie (12H) voor een gebalanceerd uitgangsniveau.
  • Pas de 'Trim'-knop van elk kanaal zo aan dat het signaal niet boven de 0 uitkomt, om vervorming te voorkomen.
  • Verhoog geleidelijk de master om geluid naar de fronten te sturen.